Trappstädning

Effektiv och prisvärd trappstädning

I trapphus och entréer blir det snabbt smutsigt om man inte håller efter och städar noggrant kontinuerligt. Framför för allt på vinterhalvåret är det extra viktigt med städningen. Det är fastighetsägaren som har ansvarar för att trapphuset är rent och fräscht. Det kan lätt hända olyckor om trapphuset är smutsigt och blött av regn och snö. Det är också viktigt att tänka på att ett trapphus snabbt slits och måste renoveras när det inte hålls efter som det ska. Det är ett tidskrävande och tungt arbete att städa trapphus och andra allmänna ytor som entréer och hissar.

Det absolut enklaste är att anlita professionell städhjälp av en erfaren städfirma som oss. Då är du garanterad ett rent och fräscht trapphus utan att behöva lyfta ett finger. Våra erfarna städare städar effektivt och noggrant. Be om offert!

Vad ingår i en trappstädning?

Beroende på hur ditt trapphus ser ut anpassar vi städningen efter det. Men det vanligaste är att vi utgår efter vår grundmodell för städning av trapphus. Vi inleder med att sopa och skura entrén. Mattor skakas och dammsugs noga. Trapporna rengörs sedan våning för våning. Samma gäller ledstänger, dörrar och fönster. Samtliga hissar skuras, dammtorkas och alla speglar putsas.

Så här går det till

När vi får in ett uppdrag på trappstädning är bokar vi in ett besök och kontrollerar alla utrymmen noggrant och tar en dialog med kunden för att ta reda på behovet. Vi behöver såklart veta hur många entréer, hissar och våningar fastigheten har för att kunna räkna ut en offert. Du bestämmer hur ofta du vill ha städat och på vilka veckodagar. Vi är självklart behjälpliga för tips och råd hur upplägget ska se ut. När du anlitar oss får du alltid garantier på vårt arbete och om det uppdagas brister åtgärdas detta omgående utan kostnad. Efter varje städning gör vi en besiktning.

Kontakta oss för mer information.

Låt oss köta din trappstädning i Göteborg!

Rent och fräscht trapphus